Linkpagina beheer

Pas met een voldoende aantal bezoekers kan een site waarde hebben. De vindbaarheid kunt u verbeteren met de inzet van een startpagina script. De websites die u met een startpagina script maakt, zet u in om bezoekers en zoekmachines naar uw hoofdsite te leiden. Zoekmachines moeten een keuze maken uit de beschikbaar gekomen nieuwe websites bij de indexering. Hoewel uw website voor u uiteraard belangrijk is, zijn er nog veel meer sites. Vaak bestaan deze sites langer en bevatten zij meer informatie.Wat ook van belang is, is het aantal links naar uw website vanuit andere sites. Deze aspecten wegen allemaal mee het bepalen van de vindbaarheid van uw site.

Is een startpaginascript iets dat u kan helpen? Op de website Een Nederlandse startpagina samenstellen vindt u hierover meer informatie. De pagina voorziet u van de benodigde tools. Bij externe expertise hiervoor inhuren is het maar raden wat men doet. Soms heeft een extern bureau een negatieve impact op uw ranking.

Een eigen startpagina kan zorgen voor een extra inkomen. Een geschikt platform hiervoor is Google Adsense. Een externe partij betaalt u dan wanneer er wordt geklikt op een banner of wanneer er via uw site een verkoop wordt gerealiseerd. Wanneer u het goed aanpakt, kan het flink oplopen qua inkomsten.
Free Web Hosting