Uw eigen advertentie website starten

Ook op het moment dat u niets van de techniek weet, is een eigen marktplaats bouwen voor u prima te doen. Voor een eigen marktplaats maken heeft u een aantal dingen nodig. Er zal een eigen domein geregistreerd moeten worden. Verder is er webruimte nodig. Voor niet veel geld heeft u vast webhosting en een domeinnaam.

Ziet u een kant en klaar script kopen wel zitten? De pagina marktplaats script kopen is dan natuurlijk interessant voor u. Met een marktplaats PHP script schaft u alle benodigde functies meteen aan. U heeft er bovendien een webhosting pakket en een domeinnaam voor nodig. De bedoeling is dat het script wordt geïnstalleerd op uw webruimte.

De belangrijkste informatie kunt u tijdens het uitvoeren van het installatieprogramma invoeren. Bijvoorbeeld de titel en meta gegevens. Verder kunt u de databaseverbinding middels het script instellen. Ook stelt u hiermee uw beheerdersaccount in. Een handleiding voor de installatie kunt u vinden op de website van de ontwikkelaar.

Veel zaken rondom uw advertentie website zijn simpel in te stellen. Wijzigingen zijn middels de beheeromgeving van het script door te voeren. Het maximum aantal foto’s dat bij een advertentie mag worden geplaatst, is zo in te stellen. Er zijn diverse prijzen in te stellen voor opties waar een adverteerder gebruik van kan maken. U krijgt de voltallige controle over de rubrieken op uw advertentie website. U kunt rubrieken zo instellen dat de plaatsing van een advertentie in die categorie geld kost.

Het aanmeldformulier voor nieuwe adverteerders is makkelijk in te vullen. Door het aanmeldformulier in te vullen, wordt een nieuw gebruikersaccount aangemaakt. Met dit account kan de adverteerder advertenties op uw marktplaats website plaatsen.
Free Web Hosting