Je eigen portaalsite opzetten

Op een startpagina dochter kunt u niet alleen maar links plaatsen. Het plaatsen van andersoortige widgets is steeds vaker mogelijk. Met een startpagina script is het zelfs mogelijk zelf een startpagina website in elkaar te zetten. Bekijk de pagina Startpagina script eens op het moment dat u benieuwd bent naar de mogelijkheden van zo een script. In dat artikel vindt u een link naar een betaalbaar PHP script voor het bouwen van een eigen startpagina website.

Geld verdienen met het betreffende startpagina script is goed te doen. Het bevat functies waardoor u gemakkelijk links kunt verkopen. Met behulp van het beheeromgeving is het heel makkelijk om het bedrag in te stellen dat u voor een link vraagt. Het instellen van de betaalkoppeling is niet uiterst ingewikkeld.

Het plaatsen van een banner is erg simpel en er is geen FTP voor nodig. Bovendien eventuele custom code voor banners kunt u simpel invoeren. Diepgaande kennis van zaken is totaal niet nodig.

Zeer handig zijn startpagina websites daarbij in het geval dat u zich bezighoudt met linkbuilding. Op een startpagina website zult u een aantal dochterpagina’s aantreffen. Een dochterpagina krijgt een eigen subdomein toegewezen. Dit subdomein kunt u bij het plaatsen van een startpagina zelf kiezen. Een link op een pagina over een overeenkomstig onderwerp is zo eenvoudig te plaatsen. Er kan bovendien nog een aparte tekst worden gecreëerd binnen iedere rubriek op een dochterpagina.

We brachten u er eerder al van op de hoogte. Allerlei extra componenten zijn er naast links toe te voegen aan een startpagina. Zo is het aanmaken van een nieuwsblok een mogelijkheid. Daarbij een poll is gemakkelijk geplaatst. Met behulp van het script is zoiets snel toe te voegen. Er is geen speciale kennis nodig. Zou u een kleur willen veranderen, dan is dat via het beheergedeelte erg simpel gedaan.
Free Web Hosting