Realiseer gemakkelijk een moderne portaal site

Het beginnen van een linkportaal is niet ingewikkeld. Het is een kwestie van de juiste tool gebruiken. Het bouwen van uw linkportaal is gemakkelijker als u een speciaal daarvoor in elkaar gezet PHP script gebruikt. De functies die u nodig zult hebben, zitten al in het script.

Ook kunt u her en der affiliate startpagina websites aantreffen. Het in elkaar zetten is vrij gemakkelijk als u een startpagina script heeft. Een affiliate link plaatsen verschilt niet heel veel van het plaatsen van een normale link.

Wilt u meer over een dergelijk script weten? In dat geval is het verstandig om Eigen Startpagina Maken door te nemen. Er wordt vanuit dat artikel gelinkt naar een modern PHP script voor het bouwen van uw eigen startpagina website. U kunt dit script online aanschaffen. De bestanden van het PHP script kunt u meteen downloaden nadat u heeft betaald. Via de link hierboven kunt u meer over het script lezen.

U zet na de aanschaf eerst de bestanden over naar uw webserver. De installatie wordt gestart bij uw eerste bezoek aan uw nieuwe startpagina website. U kunt tijdens het uitvoeren van het installatie script de belangrijkste gegevens voor uw nieuwe website invoeren. U vult verder de gegevens van de database connectie in. De content van uw startpagina website zal door het PHP script in de database worden opgeslagen.

U kunt per afzonderlijke startpagina de gegevens voor de zoekmachines instellen. Doorgaans zal men een dochterpagina per onderwerp aanmaken op een startpagina website. Links die u op de website plaatst zullen dan ook echt over een soortgelijk onderwerp gaan. Dit komt de positie in de zoekresultaten van Google ten goede.

Meer over het script kunt u te weten komen via de in dit artikel vermelde link. Ook kunt u natuurlijk zelf een script bouwen. Hier kan aardig wat tijd in gaan zitten. En u zult dan tevens over PHP kennis moeten bezitten. Een bestaand script bevat al de functies die u nodig heeft.
Free Web Hosting