Bouw uw nieuwe startpagina website

Een eigen startpagina website beginnen kan aan de hand van de informatie op deze pagina. Een startpagina script geeft u de optie om een startpagina website te maken. U kunt een script waar de functionaliteit reeds inzit, voor amper geld al aanschaffen. Er zullen een hoop links op een dergelijke website te vinden zijn.

Dit maakt startpagina’s erg interessant voor off-page SEO. Er zijn verschillende dochterpagina’s die meestal een eigen onderwerp hebben waarop een link kan worden toegevoegd. Over een startpagina script dat modern en betaalbaar is, kunt u lezen op Startpagina script installatie. Het startpagina script is gemakkelijk te installeren op uw webruimte.

Het installeren bestaat voor een groot deel uit het kopiëren van bestanden en het aanmaken van een database. De database tabellen zullen daarna gecreëerd worden door een afzonderlijk installatie script. Na de installatie is er een beheerdersaccount aangemaakt waarmee u de website kunt beheren.

Een bezoeker kan zich aanmelden middels uw website en vervolgens simpel een eigen startpagina maken. Daarnaast mag men bij een nieuwe startpagina tevens het subdomein van de startpagina kiezen. Het aantal startpagina’s dat zo kan worden aangemaakt, heeft geen maximum. Het is niet noodzakelijk om voor de subdomeinen afzonderlijke mappen aan te maken op uw webruimte. Het startpaginascript legt zelf de link tussen startpagina en subdomein. Men kan via de beheergedeelte gemakkelijk een dochterpagina updaten. Oude links dienen te worden weggehaald en nieuwe links kunnen worden toegevoegd.

U kunt met het startpaginascript simpel extra inkomen genereren. Met het script krijgt u de beschikking over diverse mogelijkheden. Het verkopen van links is met het script simpel te doen. Iemand die een link aanmeldt kan daarvoor op verschillende wijzen betalen. Het aanmaken van banners is een andere optie. U kunt daarnaast affiliate banners plaatsen of een Google Adsense blokje.
Free Web Hosting