Hoe een startpagina bouwen

Houdt u zich bezig met SEO, dan is het goed om eens naar de mogelijkheid te kijken die startpagina’s u geven. U kunt startpagina’s inzetten voor het vergroten van de vindbaarheid van andere websites. Met startpagina’s kunt u meer bezoekers en dus ook mogelijke klanten aantrekken. U kunt links op uw website verkopen.

Is dit voor u interessant? Het doorlezen van het artikel Maak een responsive PHP startpagina website is in ieder geval een goed begin. Via dat artikel is het eenvoudig om een startpagina script te vinden. Het script bevat geen limiet voor het aantal aan te maken dochterpagina’s. Naast links is het ook mogelijk om verschillende widgets te plaatsen.

Per startpagina en linkcategorie zijn de relevante zoekwoorden in te stellen. Er worden per startpagina wat statistieken bijgehouden. Zoals de datum van de laatste aanpassing en het aantal links op de pagina. Zelf een startpaginascript bouwen is op deze wijze niet meer nodig. Vanuit de aanbieder wordt er support geboden bij het script. Het script heeft een veilig PHP inlogsysteem. De door de bezoeker ingevoerde gegevens worden op geldigheid gecontroleerd. Iemand met kwade bedoelingen kan zo niet gemakkelijk inbreken op uw website. Langs deze weg is geld verdienen gemakkelijk te doen. De kosten kunt u op deze wijze weer terugverdienen.
Free Web Hosting