Een eigen portaal website samenstellen

Een hogere positie in de zoekmachines is op diverse wijzen te realiseren. Wat in ieder geval werkt, is het bouwen van links naar uw website. Een backlink kan als een aanbeveling beschouwd worden. Bij het positioneren van de website in de zoekresultaten wordt zowel het aantal links als de kwaliteit van die links in overweging genomen.

Via uw site is het ook mogelijk om een groot scala aan producten van anderen te verkopen. Het inlezen van een affiliate feed is heel makkelijk te doen. Wanneer er via uw website een product verkocht wordt, ontvangt u een percentage van het aankoopbedrag.

U krijgt met het script een beheerpaneel waarmee de website eenvoudig aan te passen is. De kleuren van de site zijn heel gemakkelijk te wijzigen met het beheerpaneel. Tevens kunt u met het beheerpaneel banners plaatsen op de website. Dit kan met behulp van het script dat wordt genoemd op de pagina marktplaats cms.

Extra inkomen kan met behulp van affiliate banners worden verdiend. Ook kan met de verkoop van links inkomen gegenereerd worden. De betaling vindt daarbij online plaats.

Wilt u een eigen startpagina site bouwen? Met een PHP script die ik u graag aanraad kunt u heel gemakkelijk een dergelijke website opzetten. Het is niet noodzakelijk om zelf een script hiervoor te laten bouwen. Met een reeds bestaand script kan dat namelijk heel makkelijk. Er zijn verschillende manieren om uw website hoger in de zoekresultaten van Google te krijgen. Meestal gaat het daarbij om het verkrijgen van meer links naar uw website. U kunt een backlink zien als een aanbeveling. Daarbij wordt er zowel naar het aantal backlinks als de kwaliteit van de backlinks gekeken.
Free Web Hosting