Een uitgebreide startpagina website oprichten

Er zijn verschillende rubrieken op een startpagina te plaatsen. U kunt elke categorie op iedere dochterpagina aan een bepaald onderwerp wijden. Er kunnen binnen elke categorie diverse backlinks geplaatst worden.

Als u meer over linkbuilding te weten zou willen komen, dan kunt u daar meer over vinden via de pagina aanmelden startpagina. In dat artikel vindt u een link naar de pagina waar u een PHP script kunt aanschaffen. Via een daarvoor bedoeld registratieformulier kan een eigenaar van een nieuwe startpagina zich heel makkelijk aanmelden.

Het kleurschema kan voor iedere aparte startpagina ingesteld worden. Zelfs per categorie kunnen er andere kleuren worden ingesteld. U kunt de aandacht van bezoekers zo naar een bepaalde categorie trekken. Aan de onderkant van elke startpagina ziet u de statistieken van deze startpagina. Over elk onderwerp dat u kunt bedenken kunt u een eigen startpagina wijden. U kunt van verschillende betaalproviders gebruikmaken. Zo is er van de betaalgateway Mollie gebruik te maken.

Verder kan affiliate marketing worden toegepast, wanneer u tevens affiliate links aan uw startpagina’s toevoegt. Commissies verdient u bij affiliate marketing per sale, net als bij een affiliate webshop het geval is. Het is altijd goed om startpagina’s te gebruiken binnen uw SEO strategie.

Aanwezig is een overzicht waarop de diverse startpagina’s worden weergeven. De bezoeker kan met behulp van dit overzicht snel naar een bepaalde dochterpagina gaan. Links op een dochterpagina gaan alleen over een specifiek thema. De positie van de vermelde websites in Google wordt daardoor beter. U kunt meer bezoekers en daardoor meer inkomsten met uw website genereren.

Aanwezig is een overzicht waarop de diverse startpagina’s worden weergeven. U kunt via dit overzicht snel naar een specifieke dochterpagina surfen. De links gaan alleen over een bepaald onderwerp. Dit heeft tot gevolg dat de vermelde websites hoger in de zoekmachines worden weergegeven. Het aantal bezoekers zal daardoor stijgen en u zult ook meer inkomsten met uw website genereren.
Free Web Hosting