Eigen startpagina maken

Heeft u een eigen website? Overweeg dan eens een eigen startpagina aan te maken. Een dochterpagina biedt de mogelijkheid om links naar uw site te plaatsen. Via links weten bezoekers en zoekmachines uw website te vinden. U kunt zich gratis registreren voor uw nieuwe startpagina. Op verschillende websites kunt u zich zonder veel moeite registreren.

Een goede startpagina kan zelfs voor een extra zakcentje zorgen. Dit terwijl u verder geen kosten heeft voor de startpagina. U kunt betaald krijgen wanneer u een link voor iemand plaatst. Van belang wordt dan dat de startpagina constant up-to-date blijft.

Met een startpagina website heeft u nog meer mogelijkheden. U bent dan niet meer afhankelijk van anderen. Via Je eigen startpagina bouwen kunt u meer informatie krijgen over het Startpagina Script. Hiermee kunt u een eigen startpagina website opzetten. Er is geen kennis van HTML nodig.

Het creëren van uw eigen startpagina website zonder programmeerkennis behoort ook tot de mogelijkheden. Op de website Eigen startpagina is daar meer informatie over in te winnen. U kunt geld met uw startpagina verdienen. U kunt uw producten promoten op uw startpagina. Het plaatsen van een Google Adsense blokje is een andere mogelijkheid. Ook betalen er voldoende bedrijven voor plaatsing van een link naar hun website op uw startpagina. Men koopt dan een vast aantal links in en betaalt een afgesproken bedrag.

Free Web Hosting