Een eigen startpagina op touw zetten

Kent u een groot aantal interessante websites, dan is het wellicht interessant eens een startpagina aan te maken waarop u een link naar deze sites plaatst. Op een startpagina kunt u links naar interessante websites aanmaken. Met uw startpagina helpt u mensen met een bepaalde informatiebehoefte bij het vinden van de juiste informatie over een onderwerp.

Uiteraard is het fijn wanneer u hiervoor wordt beloond. Zorgen dat u voor het maken en beheren van de dochterpagina wordt beloond, kan door inkomsten te genereren via deze pagina. U kunt bepaalde producten en diensten promoten op uw pagina. U kunt affiliate links plaatsen naar producten.

Geld verdienen is dus ook mogelijk met uw startpagina. Het artikel startpagina aanmaken gaat tevens over dit onderwerp en is het doornemen waard. Heeft u op meerdere startpagina websites een dochterpagina dan wordt het verkopen van link-pakketten mogelijk. Men koopt dan een aantal links bij u.

U zou ook eens meer moeten opzoeken over de zogeheten startpaginascripts. Dit script maakt het mogelijk om uw eigen startpagina website te installeren. Want wanneer u op de website van derden een dochterpagina aanmaakt, weet u niet hoe lang deze startpagina daar blijft staan. Uw bezoekers kunnen uw website helpen groeien door regelmatig een nieuwe startpagina aan te maken.
Free Web Hosting