Nieuwe startpagina bouwen

Een eigen startpagina website maken is minder moeilijk dan u mogelijk denkt. Dit is te realiseren met een startpagina script. U vindt in dit artikel informatie over zo een script. Bovendien kunt u op deze pagina een link vinden naar een ander informatief artikel hieromtrent. U zult op een startpagina website vaak een aantal dochterpagina’s vinden. Men bouwt de dochterpagina’s vaak rondom een specifiek thema. Daarnaast is een algemene startpagina bij veel websites maken toegestaan. Het plaatsen van een startpagina is op een groot aantal Nederlandse websites gratis te doen.

Is uw interesse gewekt? Het artikel Veilige PHP startpagina website ontwikkelen zal u zeker op weg helpen. U vindt daar gemakkelijk een verwijzing naar een goed startpaginascript. U kunt een onbeperkt startpagina’s aanmaken op uw website. U kunt links en widgets plaatsen op de dochterpagina’s.

Een bezoeker kan eenvoudig een link aanmelden. Via een daarvoor bedoeld formulier kan de bezoeker een link aanmelden. Daarbij kan een dochterpagina en een rubriek worden gekozen. Na het invullen van dit formulier kan hij voor de link betalen. Betalen vindt online plaats. Wanneer u wilt kunnen bezoekers een account plaatsen op uw website. Het samenstellen van een eigen startpagina is met een account mogelijk. Ze kunnen daarbij een subdomein kiezen waarmee de startpagina vervolgens te bezoeken is. Op iedere dochterpagina wordt het aantal links onderaan weergegeven.
Free Web Hosting