Een eigen marktplaats maken

Ook zonder kennis is via de beheeromgeving elke instelling van uw advertentie website te wijzigen. Wanneer bij een reactie spam wordt ingevuld, zal het script dit zoveel mogelijk blokkeren. Met zo een script is het niet moeilijk om zelf een marktplaats website te beginnen. Het script is geschreven in PHP.

U kunt geld vragen voor de plaatsing van advertenties in specifieke rubrieken. Bij commerciële rubrieken is dit op veel advertenties websites het geval. Bedrijven hebben vaak een budget voor adverteren beschikbaar. Verder is het mogelijk om aan de plaatsing van topadvertenties te verdienen. Men kan dan voor een vast bedrag een bepaald aantal dagen bovenaan staan met de advertentie. Op Professionele marktplaats runnen staat een link waar een script met deze functionaliteiten te vinden is.

Het is mogelijk om het script na een bepaalde tijd een e-mail te laten sturen naar adverteerders. In de e-mail wordt de optie geboden om een advertentie weer bovenaan het overzicht te laten weergeven. Uw marktplaats blijft zo gevuld met advertenties. Men heeft het script zo gemaakt dat er zelfs een marktplaats mee te beginnen is door iemand die geen verstand heeft van de techniek. Bij andere scripts loopt u het risico dat deze na enige tijd niet meer worden onderhouden.Het in het artikel behandelde script blijkt de beste keuze qua marktplaats script.
Free Web Hosting