Je eigen startpagina

Zodra u een eigen startpagina heeft, zijn er een aantal mogelijkheden voor u. Een startpagina is handig om uw favoriete websites op te slaan. U kunt het inzetten als marketinginstrument voor uw eigen website. Uw eigen startpagina kan ook voor een financieel extraatje zorgen. Het aanmaken van een startpagina kan op diverse sites. Het is gratis.

De meeste startpagina websites hebben een registratieformulier om uw eigen startpagina aan te maken. Na registratie komt u in een speciaal gedeelte van de site waar u de startpagina kunt maken. Er wordt soms een e-mail gestuurd die u moet bevestigen via een link. Vul daarom een geldig e-mailadres in.

Het is ook mogelijk dat u zelf een startpagina website wilt opzetten. Dit kan met een startpaginascript. Via het artikel Een eigen startpagina maken komt u meer over dit soort scripts te weten. Binnen een mum van tijd heeft u zo een script op de server staan. Het hoeft niet veel te kosten.

Bijna alle startpagina websites werken op eenzelfde manier. U kunt meerdere rubrieken aanmaken. Voor iedere link kunt u een rubriek of categorie kiezen. Een categorie kunt u soms naast links ook voorzien van afbeeldingen en informatieve teksten. Via een formulier kunnen bezoekers een link suggereren waarna u mag besluiten of u deze plaatst.
Free Web Hosting