Gemakkelijk uw bookmarks online bijhouden

Voor linkbuilding kunt u op een makkelijke wijze gebruik maken van startpagina’s. Links die naar uw website wijzen, dragen bij aan de positionering van uw site binnen Google. Er zijn redelijk wat websites te vinden waar u zelf een startpagina kunt maken. Maar het is ook mogelijk om uw eigen website te maken.

Meer informatie over het script waarmee een dergelijke site te bouwen is, kunt u vinden op startpagina script. Men kan zelf rubrieken toevoegen aan zijn of haar pagina en daarbinnen bookmarks plaatsen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om speciale rubrieken toe te voegen, bijvoorbeeld een rubriek met daarin een overzicht van het laatste nieuws. Het gaat daarbij om een modern script. Veel van de scripts die er bestaan voor het bouwen van een eigen startpagina website zijn verouderd. Alle pagina’s op uw website worden op een responsive wijze getoond.

Geld verdienen is niet al te moeilijk met dit script. U kunt met het script backlinks verkopen en daarmee geld verdienen. De prijs van een backlink stelt u via de beheerschermen heel eenvoudig in. Er zijn verschillende betaalproviders aan het script te koppelen. Door middel van deze koppeling kunnen bezoekers makkelijk voor een backlink betalen. De software zal zelf de link aan de website toevoegen. Het handmatig plaatsen van een backlink waarvoor is betaald, is niet nodig.

Er bestaat tevens de mogelijkheid om met behulp van banners extra inkomen te generen. U kunt bijvoorbeeld affiliate banners toevoegen aan uw site. U kunt bijvoorbeeld Tradetracker inzetten daarvoor. Zo kunt u bijvoorbeeld geld met behulp van Tradetracker verdienen.
Free Web Hosting