Uw Eigen Advertentie Site

U hoeft zelf geen PHP script meer te bouwen in het geval dat u het script aanschaft. Men kan zich op uw website registreren. Met behulp van het eigen gebruikersaccount kan men een advertentie toevoegen op uw advertentie website. Er kunnen extra inkomsten met het script worden gegenereerd. Ziet u dit wel zitten, lees dan snel door.

Het script is in no time geïnstalleerd op uw webhosting pakket. Binnen enkele stappen heeft u een kant en klare advertentie website. Het is voor adverteerders mogelijk om hun spullen via uw website te koop aan te bieden. Meer informatie over dit handige script is te verkrijgen middels de pagina . Het script is met een aantal makkelijke handelingen gebruiksklaar te maken.

Het systeem waar u met behulp van de link meer over kunt lezen, daar vertellen we graag bovendien hier meer over. Het beheerpaneel is beveiligd met een PHP inlogsysteem. Ingevoerde gegevens worden gecontroleerd op geldigheid. Zo geeft u hackers en dergelijke geen kans. De laatst bezochte advertenties zijn eenvoudig op te vragen voor de bezoeker. Een advertentie kan zo gemakkelijk worden teruggezocht. Middels de beheerpaneel kunt u het maximum aantal foto’s per advertentie simpel instellen. Daarnaast kunt u daar de kleuren en de verschillende categorieën heel gemakkelijk aanpassen. Met een aanmeldformulier is er eenvoudig een nieuwe gebruiker aan te maken. Een gebruikersaccount maakt het mogelijk om een nieuwe advertentie aan te maken.

Men kan op spullen reageren middels een bijzonder hiervoor bedoeld formulier. Na het invullen van het formulier, verstuurt het script een e-mail met het ingevulde bericht naar de adverteerder. Men kan met behulp van e-mail vervolgens een afspraak over de overname van het object komen. Het is mogelijk om per pagina de meta keywords en description in te stellen. Hiermee is een goede positie in Google te realiseren. Google weet zo uw site aan de juiste zoektermen te linken.
Free Web Hosting