Bouw een verzameling van je favoriete sites

U kunt startpagina’s heel makkelijk inzetten voor linkbuilding. Backlinks kunnen zorgen voor een hogere positie binnen de zoekmachine Google. Via een zoektocht op Google kunt u enkele startpagina websites vinden. Zo een website is ook via een PHP script te bouwen.

Ook kunt u bijvoorbeeld een weerkaart of een blok met het laatste nieuws plaatsen op uw startpagina. De pagina Maak een lijst van je favoriete websites bevat informatie over het zelf starten van een startpagina site met behulp van een script. Gebruikt u dat script, dan zal het eenvoudig zijn om ook backlinks op uw website te verkopen.

Er wordt tijdens het installeren een homepage geïnstalleerd waarop u content kunt plaatsen. Er kunt een rubriek binnen een pagina vullen met links, maar u kunt er ook een speciaal blok plaatsen. Een widget kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor het ophalen en tonen van een RSS feed met het laatste nieuws. De uitstraling van iedere dochterpagina kan individueel worden gewijzigd.

Verder is het script heel makkelijk op uw hostingpakket te installeren. PHP wordt breed ondersteund. U kunt de scripttaal PHP gebruiken om extra functionaliteit toe te voegen, als u daar behoefte aan heeft.
Free Web Hosting