Start een eigen webshop

Online kunt u uw producten aanbieden middels een webwinkel. Online kan op een gemakkelijke wijze een betaling worden verricht door een klant. U stuurt aan hand van een besteloverzicht die u per e-mail verstuurd, de spullen op naar de klant. Als verkoper ontvangt u een e-mail waarin informatie omstreeks de bestelling staat opgenomen.

Met uw eigen advertentiewebsite kunt u op diverse wijzen inkomen genereren. Extra inkomen kunt u verdienen met het plaatsen van banners op verschillende plekken op uw website. Wanneer een advertentie geplaatst wordt, kunt u tevens geld verdienen door betaalde rubrieken aan te maken.

U kunt dan eenvoudig een webwinkel zelf oprichten. Een webshop PHP script is via het artikel een webwinkel beginnen te vinden. Met dit eenvoudig te gebruiken PHP script kunt u een webshop runnen. Uw producten kunnen met behulp van een webwinkel online worden verkocht. Het betalen is heel eenvoudig door een klant te doen. Wanneer er iets is besteld, zult u informatie omtrent de bestelling per e-mail ontvangen. U zult als verkoper een e-mail ontvangen waarin een lijst met de bestelling opgenomen staat.

De software is vrij eenvoudig aan de praat te krijgen. Er wordt een los installatieprogramma meegeleverd waarmee u de software snel aan de praat heeft. Tijdens het installeren kan de belangrijkste informatie ingevuld worden. Denk aan een titel en de gegevens voor Google. Verder zijn de gegevens voor de databaseconnectie in te voeren tijdens de installatie. Er zijn verder een username en password voor uw beheeraccount in te stellen.
Free Web Hosting