Nieuwe startpagina maken

Een eigen startpagina website maken is minder gecompliceerd dan u mogelijk denkt. Dit is te realiseren met een startpagina script. Via dit artikel vindt u meer informatie erover. Verder kunt u op deze pagina een link vinden naar een ander informatief artikel hieromtrent. Startpagina websites zijn opgebouwd uit een aantal dochterpagina’s. In veel gevallen zal een startpagina rondom een bepaald onderwerp zijn gebouwd. Verder is een algemene pagina bouwen doorgaans toegestaan. Bij veel websites kunt u kosteloos een eigen startpagina samenstellen.

Meer informatie over een dergelijk script is online te vinden. Op de pagina Hoe bouw ik een startpagina staat veel nuttige informatie. Met het PHP script waarnaar wordt verwezen is het beginnen van een startpagina website simpel. Het is vrij gemakkelijk om naast links ook andere dingen te plaatsen. Het plaatsen van een widget aan een dochterpagina is behoorlijk gemakkelijk. Op uw website kan een bezoeker een betaalde link aanmelden. Online inkomen genereren is op deze slimme een optie. Voor een link op een gewone startpagina en een link op de homepage kunt u verschillende bedragen instellen. Betalen gaat zeer simpel via de website.

Het startpaginascript geeft u de mogelijkheid om per dochterpagina de meta keywords en meta description in te stellen. U kunt onderaan iedere dochterpagina de gegevens van de pagina inzien. De aanmaakdatum wordt bijvoorbeeld weergegeven. En het aantal rubrieken. Zelf een startpaginascript bouwen is op deze slimme niet meer nodig. Vanuit de aanbieder wordt er support geboden bij het script. Via een veilig PHP inlogsysteem kunnen paginabeheerders inloggen. De door de bezoeker ingevoerde gegevens worden op geldigheid gecontroleerd. Hierdoor kunnen hackers niet makkelijk inbreken op uw website. Het is zo mogelijk om op een veilige manier inkomsten te genereren met uw startpagina website. Zo verdient u de aanschafkosten van het script erg gemakkelijk weer terug.
Free Web Hosting