Startpagina website bouwen tips

Wilt u zelf een startpagina website beginnen, dan heeft u geluk. Op deze pagina vindt u informatie die u op weg helpt. Links naar andere sites zijn een essentieel onderdeel van een startpagina website. Vaak zullen de links op onderwerp zijn ingedeeld. U zult zien dat een dergelijke site uit een aantal dochterpagina’s zal bestaan. Zo zal de dochterpagina vooral links over dat ene onderwerp bevatten.

Natuurlijk is het mogelijk om zelf een script hiervoor in elkaar te zetten. Echter kan dit best lang duren. U kunt dan bovendien gebruik maken van een kant en klaar script voor het bouwen van uw startpagina website. In het artikel Maak een moderne portaalsite vindt u meer informatie over een kant en klaar startpaginascript. Zelf programmeren is niet meer nodig indien u een kant en klaar startpaginascript aanschaft. Voor uw eigen startpagina website zult u naast een script verder een webhosting pakket en een eigen domein nodig hebben.

U kunt de startpagina website meteen gebruiken na het voltooien van de installatie. Het is mogelijk om aan te melden als paginabeheerder op uw startpagina website. Men kan de eigen startpagina’s met een eigen account als paginabeheerder om de zoveel tijd bijwerken. Een aantal widgets kunnen aan de dochterpagina’s worden toegevoegd. Tijdens de aanmelding van een startpagina is het mogelijk om een subdomein te kiezen voor de nieuwe startpagina. Het is tevens mogelijk om de meta keywords en meta description per startpagina in te vullen.

Gaat u het script aanschaffen waarover wordt gesproken in het artikel waar we naartoe verwijzen? Daarbij kunt u per rubriek de meta zoekwoorden en meta beschrijving invoeren middels het startpagina script. Is linkbuilding onderdeel van uw werkzaamheden, dan zult u een startpaginascript als extreem nuttig ervaren. Per rubriek is bovendien een stuk tekst toe te voegen op de diverse dochterpagina’s. U kunt de aanschafkosten dubbel en dwars terugverdienen met de verkoop van backlinks middels uw startpagina website. Met de faciliteiten die het startpaginascript daarvoor biedt kan dat haast niet mis gaan. Wilt u enkele banners plaatsen op uw startpagina site? Het aanmaken van banners is met behulp van de beheeromgeving simpel te doen. Het startpagina script dat in het vermelde artikel wordt genoemd, bevat een banner rotator.
Free Web Hosting