Affiliate marketing via uw eigen affiliate shop

Bent u van plan een affiliate shop te beginnen? Het script dat u kunt aanschaffen op affiliate marketing beginnen geeft u de mogelijkheid om volledige controle over uw webwinkel te hebben. U begint uw shop eenvoudig met dit script, zonder kennis van de techniek te hoeven hebben. Bij uw eerste bezoek aan uw nieuwe affiliate site wordt automatisch het installatieproces gestart. Wanneer u nog geen webhosting heeft, dan sluit u die eenvoudig bij de aanschaf van het script af. Binnen het nieuwe hosting pakket zal dan direct de installatie van het script uitgevoerd worden. Via het script kunt u gemakkelijk een extra inkomstenbron aanboren online.

Of u reeds een baan heeft en extra geld wilt verdienen of een eigen bedrijf heeft maakt niet uit voor het gebruik van het script. Omdat producten middels productfeeds automatisch binnen de webwinkel worden toegevoegd, hoeft u de producten niet handmatig toe te voegen. Wijzigingen binnen uw affiliate webshop voegt u eenvoudig toe via het beheerpaneel. U kunt de kleuren van de verschillende losse onderdelen van uw shop heel makkelijk wijzigen. U kunt rubrieken die in de feeds worden gebruikt eenvoudig koppelen aan de rubrieken van uw webwinkel. In de feeds staat ook de specifieke link opgenomen waarmee kan worden bijgehouden of een klant door u als publisher is doorgestuurd naar een aanbieder.

Zou u graag extra geld willen verdienen, dan is affiliate marketing een interessante mogelijkheid. Met uw eigen affiliate shop hoeft u geen producten zelf te bouwen. Koopt een bezoeker iets aan de hand van uw affiliate verwijzing, dan ontvangt u een affiliate vergoeding.
Free Web Hosting