Site beheer tool

Hier leest u meer over de voordelen van het gebruik van CMS software. Het aanbrengen van wijzigingen aan uw website wordt door de content management software erg eenvoudig. De onderdelen van uw website krijgen in de beheeromgeving hun eigen beheerscherm. Het doorvoeren van aanpassingen aan uw zakelijke site is een peuleschil met behulp van deze beheerschermen.

Gedurende de installatie van het CMS pakket kunt u een beheerdersaccount aanmaken op uw nieuwe website. De 1e keer dat u uw nieuwe website bezoekt, wordt het installatie script gestart. Met behulp met dit script kunt u de meest belangrijke instellingen van uw website eenvoudig doorgeven. Na de installatie kunt u via een speciale link bij het inlogformulier van het beheergedeelte komen.

Wilt u er meer over weten? Neem CMS programma door voor meer informatie. Bij een wijziging zou u zonder CMS pakket steeds een bestand op het webhostingpakket moeten aanpassen. Het is dan nodig dat u weet wat elk bestand doet en wat de codes in de bestanden betekenen. Daarom is het verstandig om gebruik te maken van CMS software.

De diverse onderdelen van uw website hebben een eigen scherm voor de beheertaken. Het beheerpaneel heeft een menu waarmee u gemakkelijk naar het juiste scherm kunt navigeren. In de afzonderlijke beheerschermen kunt u probleemloos de gewenste aanpassingen doorvoeren. Het toevoegen van een nieuwe pagina is bijvoorbeeld heel gemakkelijk.

Men heeft de formulieren zo ontwikkeld dat spam geblokkeerd wordt. U zult hierdoor minder spam ontvangen via het contactformulier. Het installeren van CMS software is doorgaans goed te doen. Doorgaans kunt u daar genoeg documentatie over vinden. De CMS software wordt vaak met een aantal thema’s geleverd waaruit u kunt kiezen. Gegevens voor de zoekmachines kunt u instellen per individuele pagina. Denk aan de zoektermen waarop een pagina gevonden dient te worden.
Free Web Hosting