Het bouwen van uw eigen portaalsite

Hier kunt u meer lezen over het beheer van uw eigen startpagina website. Een startpagina website bouwen is eenvoudig middels een daarvoor bedoeld script bedoeld. Een dergelijk script is voor amper geld vast aan te schaffen. Voor een groot deel bestaat de website uit backlinks.

Startpagina’s zijn dan verder prima inzetbaar voor linkbuilding. De optie om de link op een pagina over hetzelfde thema te plaatsen, is er meestal. Middels het artikel Uw nieuwe portaalsite realiseren kunt u informatie vinden over een startpagina script dat gemakkelijk is in het gebruik. Het startpagina script is simpel te installeren op uw webruimte.

De belangrijkste handelingen van de installatie zijn het kopiëren van de bronbestanden en het toevoegen van de database. Daarna kunt u een installatie script gebruiken voor het creëren van de databasetabellen en het aanmaken van een administrator account. Het script maakt een account aan waarmee u kunt inloggen in de beheeromgeving.

Een account voor een eigen startpagina maken is door iedereen middels het registratieformulier aan te vragen. Bij het toevoegen van een nieuwe startpagina mag men daarbij het subdomein zelf kiezen. Er zit geen limiet aan het aantal startpagina’s dat uw website mag bevatten. Op de server hoeven geen mappen te worden gecreëerd voor subdomeinen. De koppeling tussen de dochterpagina en het opgevraagde subdomein legt het startpagina script zelf. Het script maakt het heel eenvoudig om een dochterpagina aan te passen. Soms moet een dode link worden verwijderd. Er kunnen nieuwe links bij komen.

U krijgt met het script de optie om geld te verdienen. Met het script krijgt u de beschikking over diverse mogelijkheden. U kunt in eerste instantie links verkopen op uw website. Er worden daarvoor diverse betaalmethoden ondersteund door het startpagina script. Tevens plaatst u behoorlijk eenvoudig banners op uw site. U kunt ook affiliate banners plaatsen of een Google Adsense blokje.
Free Web Hosting