Eigen startpagina

Uit een eigen startpagina kunt u op verschillende manieren voordeel halen. Er hoeft doorgaans niets betaald te worden voor een eigen startpagina. Uw startpagina krijgt op de website vaak een eigen subdomein.

U kunt rubrieken aanmaken op uw eigen dochterpagina. De links op uw pagina worden binnen deze rubrieken aangemaakt. Bij een deel van de startpagina websites mag u binnen de rubrieken ook afbeeldingen plaatsen. En teksten.

Een linkpagina is prima inzetbaar ter promotie van uw eigen website. Met een dochterpagina kunt u ook wat extra geld verdienen. Het plaatsen van affiliate links is een mogelijkheid. Ook biedt Google Adsense mogelijkheden om geld te verdienen. Als uw startpagina goed in elkaar steekt wil men zelfs betalen voor links op uw pagina.

Over startpagina’s is online wel wat te vinden. De pagina Wat is een startpagina? bevat er informatie over. Over het onderwerp startpagina staan meer teksten op die site.

Heeft u graag een link op een bepaalde website? Vraagt de websitebeheerder of u een retourlink wilt plaatsen? Bent u wel bereid een link terug te plaatsen, maar niet op uw hoofdsite? U kunt de retourlink ook op een startpagina plaatsen. Een zoekmachine waardeert zulke links vaak ook meer dan 2 sites die een linkruil hebben gedaan.
Free Web Hosting