Een Nederlandse startpagina bouwen

Weet u veel interessante internetwebsites uit uw hoofd, dan is het best leuk om daar eens een startpagina van te maken. U kunt een startpagina zien als een uitgebreide linkpagina. Zo kan men links in een categorie plaatsen. Via uw startpagina kan men bepaalde informatie sneller vinden.

Het is dan wel fijn wanneer u voor het maken en onderhouden van de startpagina beloond wordt. Het is mogelijk om een extra zakcentje te verdienen met uw startpagina. U kunt aanbiedingen weergeven op uw dochterpagina. Bijvoorbeeld met behulp van banners of een Google Adsense advertentieblok op uw site.

Startpagina websites zijn dus best interessant als u iets wilt verdienen online. Wilt u meer over een eigen startpagina aanmaken lezen, dan kunt u Een eigen startpagina maken eens doornemen. Heeft u op meerdere startpagina websites een dochterpagina dan wordt het verkopen van link-pakketten mogelijk. Men koopt dan een aantal links bij u.

Het fenomeen “startpaginascript” is ook interessant. Daarmee kunt u zelf een startpagina website opzetten. Het is namelijk niet met zekerheid zeggen hoe lang uw startpagina op de website van derden blijft voortbestaan. Uw bezoekers kunnen uw website helpen groeien door regelmatig een nieuwe startpagina aan te maken.
Free Web Hosting