Nieuwe startpagina maken

Een startpagina kunt u beschouwen als een online catalogus. De startpagina website heeft vaak veel dochterpagina’s met hun eigen subdomein. Deze dochterpagina’s hebben allemaal een eigen onderwerp. Een eigen startpagina is kosteloos aan te maken. Via een zoekopdracht in de zoekmachine vindt u eenvoudig sites waar een startpagina aanmaken is toegestaan.

Het is echter geen verplichting om links over een enkel onderwerp te plaatsen. U mag namelijk best een favorieten startpagina maken. Daarop staan vaak links naar verschillende onderwerpen. Aan te raden is om u per rubriek op slechts een enkel onderwerp te richten.

U kunt meer over nieuwe startpagina aanmaken lezen op Nieuwe startpagina bouwen. Het bevat ook tips om de kwaliteit van uw pagina hoog te houden. U kunt via Google zoeken op “startpaginascript” wanneer u zelf een startpagina website op touw wilt zetten. Vrij recent is er een modern startpagina script ontwikkeld. U zult wanneer u het zelf bouwt, veel tijd kwijt zijn. In een startpagina script zijn veel problemen die u daarbij zou tegenkomen al opgelost.

Startpagina’s met relevante links krijgen in de zoekmachines een streepje voor. Onderscheidend vermogen is belangrijk. Een aantal informatieve teksten en afbeeldingen toevoegen kan nuttig zijn om een stukje onderscheidendheid in te bouwen. Veel mensen plaatsen alleen links. Door iets anders te doen is uw startpagina onderscheidend.

Komt er een moment dat het goed gaat met het aantal bezoekers, dan kunt u de plaatsing van advertenties of banners op de pagina overwegen. Hier zijn diverse mogelijkheden voor. Zo kan het behoorlijk lucratief worden.
Free Web Hosting