Mobielvriendelijke advertentiewebsite maken

Met een daarvoor gebouwd PHP script kunt u heel makkelijk een eigen marktplaats beginnen. Het script is voorzien van een beheerpaneel waarbinnen adverteerders hun eigen advertenties kunnen beheren. Het plaatsen van een advertentie is eenvoudig. Het is mogelijk om op een later moment een advertentie te wijzigen.

Het scheelt een hoop ontwikkeltijd wanneer u een reeds bestaand content management systeem voor advertenties websites aanschaft. Het is in korte tijd mogelijk om uw eigen marktplaats te beginnen met behulp van de tips uit het artikel marktplaats script. Wat buiten kijf staat, is dat een programmeur niet voor hetzelfde tarief een script kan aanbieden.

Bij een kant en klaar zijn er ook duidelijke regels omtrent de ondersteuning bij het script. Kennis van HTML en CSS is geenszins nodig. Na het wijzigen van de kleuren, worden de codes voor de opmaak gegenereerd. Via een centraal scherm kunt u de kleuren van de website wijzigen.

U kunt tussen de advertenties door verschillende banners plaatsen. Er zijn een aantal opties die bij het plaatsen van een advertentie kunnen worden gekozen, waarvoor u per optie een bedrag kunt rekenen.
Free Web Hosting