Start uw eigen affiliate marketing internetwinkel

Voor extra inkomsten genereren biedt affiliate marketing mogelijkheden. Daarbij kunt u de te promoten producten eenvoudig inlezen met behulp van productfeeds. Een product feed bevat de productinformatie van 1 of meer producten. In de feeds staan ook de affiliate links waarmee u verwijst naar de aanbieder. Een affiliate shop in elkaar zetten zonder technische kennis is prima mogelijk.

Wanneer u zich aansluit bij een affiliate netwerk kunt u beginnen. Bij een affiliate netwerk zitten diverse adverteerders aangesloten waarvan u de producten kunt promoten. U ontvangt een affiliate commissie wanneer er iets via uw vermelding wordt gekocht bij de aanbieder.

Een script voor affiliate marketing is aan te schaffen via de link . Een domein en webhosting zijn eveneens via deze pagina aan te vragen. Indien u hosting en een domeinnaam samen met het script koopt, wordt het script direct voor u op het hostingpakket geplaatst. Deze technische handelingen hoeft u dus niet meer zelf uit te voeren.

Verder is het toevoegen van banners aan uw website eenvoudig te doen. Banners kunnen op verschillende plekken binnen de affiliate shop worden geplaatst. Het plaatsen van banners doet u eenvoudig binnen het beheerpaneel. Ook andere aanpassingen kunt u met behulp van dit beheerpaneel aanbrengen binnen uw shop.
Free Web Hosting