Startpagina script

Er zijn verschillende dingen die u met een eigen startpagina kunt. Een startpagina is handig om uw favoriete websites op te slaan. Websites van uzelf kunt u er gemakkelijk mee promoten. Ook is het mogelijk om geld met uw startpagina te verdienen. Op verschillende websites is gratis een dochterpagina aan te maken.

U kunt zich bij een aantal startpagina websites registreren. Het aanmaken gebeurt vervolgens in het beheerdersgedeelte van de startpagina site. Bij een aantal websites moet u eerst op een bevestigingslink klikken. Deze ontvangt u dan per e-mail. Het is dan ook van belang dat het e-mailadres dat u opgeeft werkt.

Een andere optie is uw eigen startpagina website beginnen. Wat hiervoor nodig is, is een startpaginascript. U kunt Eigen startpagina maken lezen om meer te weten te komen over startpaginascripts. Binnen een mum van tijd heeft u zo een script op de server staan. Ook de hosting en de domeinnaam die u ervoor nodig heeft hoeven niet veel te kosten.

Veel startpagina scripts hebben ongeveer dezelfde werking. Eerst maakt u voor verschillende deelonderwerpen een categorie aan waaronder de links worden verdeeld. Een categorie kunt u soms naast links ook voorzien van afbeeldingen en informatieve teksten. Bezoekers kunnen een linksuggestie indienen waarna u kunt besluiten om een link te plaatsen of af te wijzen.
Free Web Hosting