Uw eigen startpagina online zetten

U kunt een startpagina zien als een online catalogus. De startpagina website heeft vaak veel dochterpagina’s met hun eigen subdomein. Deze dochterpagina’s hebben allemaal een eigen onderwerp. U kunt zonder extra kosten een nieuwe startpagina samenstellen. Met een zoekopdracht in Google kunt u startpagina websites vinden waar u een nieuwe startpagina mag aanmaken.

U hoeft zich niet strikt aan een enkel onderwerp te houden. Een persoonlijke startpagina met al uw favorieten is ook toegestaan. Op dergelijke dochterpagina’s staan vaak links over diverse onderwerpen. Maak per thema dan wel een rubriek aan, anders wordt het onoverzichtelijk.

Wilt u meer lezen over het aanmaken van een nieuwe startpagina, dan willen we u verwijzen naar Nieuwe startpagina bouwen. Tevens zijn er voor het maken van een goede startpagina tips te vinden op die website. Een startpaginascript kan u helpen bij het opzetten van een eigen startpagina website. Het is niet lang geleden dat er nog een modern script hiervoor is uitgekomen. Wanneer u dat zelf zou moeten programmeren bent u veel tijd kwijt. De ontwikkelaar van een dergelijk script heeft vaak al nagedacht over veel technische issues, die u dan alsnog zelf mag oplossen.

Probeer te zorgen dat er relevante links op de startpagina staan. Vandaag de dag is het onderscheid maken belangrijk. Een aantal informatieve teksten en afbeeldingen toevoegen kan nuttig zijn om een stukje onderscheidendheid in te bouwen. Vaak plaatst men namelijk alleen maar links. Uw startpagina kan zich onderscheiden van de rest wanneer u deze anders maakt dan de andere pagina’s.

Loopt het goed met de bezoekersaantallen dan kunt u overwegen om advertenties of banners op uw startpagina te plaatsen. Er bestaan een aantal platformen om dit voor u eenvoudig te maken. Zo kan het behoorlijk lucratief worden.
Free Web Hosting