Hoe een startpagina samenstellen

Startpagina links kunnen helpen om een betere positie in de zoekmachines te krijgen met uw website. Op veel sites kunt u gratis alvast dergelijke links toevoegen. Een andere optie is het starten van uw eigen startpagina website. Handig indien u hoger in Google wilt komen. Daarnaast kunt u inkomsten generen met een eigen startpagina website. Zo verdient u de kosten voor hosting en het script makkelijk terug. Verschillende widgets zijn aan uw startpagina’s toe te voegen. Het laatste nieuws op uw startpagina weergeven is bijvoorbeeld een mogelijkheid. U kunt de positie van andere websites in de zoekmachines verbeteren met startpagina links.

Ziet u dat wel zitten, dan kunt u eens bekijken. Op verschillende wijzen betaalt het zich terug, zo kunt u links verkopen op uw startpagina websites. Het aanpassen van kleuren is per individuele categorie te doen. Het toevoegen van een nieuwe link rubriek is kinderlijk eenvoudig. Bezoekers kunnen via een aanmeldformulier zich aanmelden op uw site. Zij kunnen dan hun eigen startpagina dochters beheren. Bij het plaatsen van een startpagina kan de bezoeker zelf het gewenste subdomein opgeven. Daarbij kan men een titel en een beschrijving invoeren.

U kunt per afzonderlijke dochterpagina de voor de zoekmachine interessante informatie invullen. De startpagina’s worden zo aan de juiste zoekwoorden gekoppeld. Het is daarbij mogelijk om knoppen aan uw dochterpagina’s toe te voegen. U kunt probleemloos banners aan uw website toevoegen. De optie om bannerruimte te verhuren ontstaat dan. Een andere optie is het aanmaken van een Google Adsense banner. Het is maar een greep van het eindeloos aantal opties dat u met een eigen startpagina website heeft.
Free Web Hosting