Een eigen portaal website beheren

Ziet u het wel zitten om zelf een startpagina website te beginnen? Ook wanneer u niets van de techniek weet, kunt u met de juiste tools prima aan de slag. U zou het met behulp van een PHP script kunnen bouwen. Als u wilt kunt u er vandaag nog mee aan de slag.Zou u graag een startpagina website maken? Het is u wellicht duidelijk dat voor een gewone site een CMS gebruikt dient te worden. Maar wat bij een nieuwe startpagina website te doen? U gebruikt voor een startpagina website een CMS pakket dat iets is aangepast. Meer informatie kunt u via de link hieronder krijgen. Het mooie van het script is dat het met een afzonderlijk installatieprogramma geleverd wordt.

U kunt voor het maken van een startpagina website een script gebruiken. Het toevoegen van aparte mappen voor iedere folder aan uw webhosting pakket is geenszins nodig. Het script is zo in te stellen dat bezoekers zich kunnen registreren als beheerder van hun eigen pagina.

U kunt het script op diverse manieren gebruiken. Een dergelijk script kunt u op verschillende wijzen inzetten. U hoeft geen aparte folders voor de verschillende dochterpagina’s van uw website aan te maken. Wanneer er een bezoeker komt, zorgt het script ervoor dat de juiste dochterpagina wordt getoond. Er is momenteel een goed script verkrijgbaar voor het maken van een eigen linkportaal. U zou Een nieuwe startpagina website oprichten eens kunnen bekijken als u benieuwd bent geworden naar het PHP script. Het script is met de scripttaal PHP ontwikkeld. Deze taal wordt door het gros van de hostingproviders ondersteund.

Per individuele dochterpagina kunnen de meta keywords worden ingesteld. U kunt de dochterpagina’s per onderwerp indelen. Op deze wijze kunt u ook daadwerkelijk gerelateerde links plaatsen. Dit draagt bij aan een goede positie in de zoekresultaten van Google.

De hosting voor uw startpagina website hoeft niet al te duur te zijn. Voor minder dan honderd euro per jaar bent u klaar. Een kans die u niet laat liggen wanneer u zich bedenkt hoeveel u met de startpagina website kunt verdienen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om affiliate banners aan uw startpagina website toe te voegen. Daarnaast kunt u backlinks aan derden verkopen. Zou u dit zelf moeten bouwen in PHP? Bij zelf bouwen zult u ook de koppeling met de betaalgateway moeten bouwen. Functionaliteit voor de verkoop van backlinks zit er nu reeds voor u in.
Free Web Hosting