Bouw Een Eigen Advertentie Site

Een eigen marktplaats starten gaat simpel als u de beschikking over een advertentie script heeft. Er komt een beheeromgeving beschikbaar met een dergelijk script. Een aanpassing brengt u met behulp van het beheerpaneel op eenvoudige verstandige aan. U kunt met behulp van het beheerpaneel makkelijk een betaalde categorie toevoegen. Op dezelfde verstandige wijzigt u een kleur op uw website.

Het installeren van het advertentie script is binnen een handomdraai gedaan. Binnen enkele stappen heeft u een kant en klare advertentie website. Op uw marktplaats kunnen adverteerders hun objecten te koop zetten. U kunt met behulp van de pagina eigen marktplaats meer over dit handige PHP script lezen. De installatie bestaat uit een aantal makkelijke handelingen.

Bovendien vertellen we hier graag meer over dit marktplaats script. Middels een PHP inlogsysteem is de beheergedeelte te bereiken. Het CMS systeem valideert de gegevens die door de bezoeker worden ingevuld. Formulieren op uw website houden spamberichten tegen. De bezoeker krijgt in beeld een blokje met de laatst bekeken objecten. Op deze verstandige kan men een eerder bezochte advertentie opnieuw bekijken. U kunt middels het beheeromgeving het aantal foto’s bij een advertentie instellen. Kleuren en categorieën op uw site kunt u eenvoudig wijzigen. Het plaatsen van een nieuwe gebruiker is voor een bezoeker eenvoudig. Een gebruikersaccount maakt het mogelijk om een nieuwe advertentie aan te maken.

Reageren is voor een bezoeker eenvoudig. Indien hij het formulier heeft ingevuld, krijgt de adverteerder een mailtje met het ingevulde bericht. Men kan via e-mail vervolgens een afspraak over de overname van het object komen. Wilt u gebruikmaken van de mogelijk om zoekwoorden per pagina in te stellen, dan is dat verder mogelijk. Hiermee is een voortreffelijke positie in Google te realiseren. Google legt zelf een link tussen uw site en de juiste zoekwoorden.
Free Web Hosting