Hoe bouw je een startpagina

Het is veel eenvoudiger om een startpagina website te beginnen dan u in eerste instantie zal denken. Met een startpagina script is het simpel te doen. Op deze pagina leest u over een dergelijk script meer. Met behulp van de in dit artikel vermelde link kunt u meer erover lezen in het geval dat u dat zou willen. Startpagina websites zijn opgebouwd uit een aantal dochterpagina’s. In veel gevallen zal een startpagina rondom een bepaald onderwerp zijn gebouwd. Een dochterpagina met verschillende onderwerpen toevoegen mag meestal ook. Er zijn een aantal Nederlandse startpagina websites waarop het plaatsen van een dochterpagina gratis is.

Heeft u wel oor naar een eigen startpagina website? U kunt dan de pagina Nieuwe startpagina maken eens doornemen. Via dat artikel is het eenvoudig om een startpagina script te vinden. Het script bevat geen limiet voor het aantal aan te maken dochterpagina’s. U kunt links en widgets plaatsen op de dochterpagina’s.

Het toevoegen van een link is voor de bezoeker gemakkelijk te doen. De link vult hij in op een link toevoegen formulier. Men kan daarbij de startpagina en gewenste rubriek voor de link kiezen. Na het invullen van dit formulier kan hij voor de link betalen. Er kan op diverse manieren voor de link worden betaald. Eventueel kunt u het bezoekers toestaan om een eigen account te registreren. Met een account kan een dochterpagina worden samengesteld. Ze kunnen ook een subdomein kiezen waarmee de startpagina vervolgens te bezoeken is. Op iedere dochterpagina wordt het aantal links onderaan weergegeven.
Free Web Hosting