Realiseer uw moderne portaalsite

Startpagina’s rondom een bepaald thema vormen een essentieel onderdeel van een startpagina website. Een bezoeker kan via het eigen subdomein van een startpagina gemakkelijk naar de betreffende startpagina navigeren. Het startpagina script zorgt ervoor dat de aanvraag wordt verbonden aan de juiste startpagina. De bezoeker krijgt zo de correcte startpagina te zien. Zelf programmeren is dus absoluut niet noodzakelijk. Voor niet veel geld kunt u al een startpagina script in uw bezit hebben. Het systeem installeren is niet moeilijk. Het startpaginascript is verder van een veilig PHP inlogsysteem voorzien.

Het beheer wordt door het startpagina script eenvoudig gemaakt. U dient het startpaginascript te installeren op uw webruimte. De PHP code van het startpaginascript wordt bij een bezoek aan de site uitgevoerd. De PHP code zoekt vervolgens de corresponderende pagina inhoud en toont die aan de bezoeker. Dit zorgt ervoor dat de bezoeker de correcte startpagina in zijn venster krijgt. Een startpagina website is prima te bouwen. Ik verwijs u graag naar Aanmelden startpagina op het moment dat u meer zou willen weten over het aanschaffen van een startpagina script. Doorgaans wordt een dochterpagina rondom een specifiek onderwerp ingericht. De categorieën op een startpagina kunnen het onderwerp weer verder uitsplitsen.

Ongeldige gebruikersinvoer zal door het startpaginascript worden opgemerkt. U kunt het zien als een stukje extra beveiliging. Het is van cruciaal belang dat uw startpagina website voldoende beveiligd is.
Free Web Hosting