Het beginnen van een nieuwe portaalsite

Startpagina dochters zijn tegenwoordig meer dan alleen maar een lijst met links. Het plaatsen van andersoortige widgets is steeds vaker mogelijk. Met een startpagina script is het zelfs mogelijk zelf een startpagina website in elkaar te zetten. Zou u graag willen weten wat met zo een script mogelijk is, dan verwijs ik u naar het artikel Eigen startpagina. Dat artikel bevat een link naar een website waarmee een betaalbaar startpagina script te bemachtigen is.

Online inkomen genereren is met het script heel goed te doen. Het bevat functies waardoor u makkelijk links kunt verkopen. het bedrag dat u rekent voor een link op uw startpagina website kunt u middels het beheerpaneel eenvoudig invoeren. Het instellen van de betaalkoppeling is niet zeer ingewikkeld.

Het script bevat functies voor het roteren van banners. Het verhuren van bannerruimte is een interessante optie die u met het startpaginascript heeft. Diepgaande kennis van zaken is totaal niet nodig.

Voor linkbuilding zijn startpagina’s uiterst handig. U kunt de startpagina dochters per onderwerp inrichten. Er kan per individuele dochterpagina een subdomein gekoppeld worden. Men kan opgeven welke subdomein men graag gekoppeld heeft aan zijn startpagina. U kunt op deze verstandige de dochterpagina’s opbouwen rondom een bepaald zoekwoord. Het is mogelijk om in een rubriek nog een afzonderlijke tekst met informatie toe te voegen.

Hierboven spraken we er vast over. Op een startpagina kunnen er nog extra widgets worden geplaatst. Een voorbeeld is een widget dat het laatste nieuws op een dochterpagina toont. Verder een poll is eenvoudig geplaatst. Met het startpagina script plaatst u het in een handomdraai. Er is geen speciale kennis nodig. Het is enorm simpel om het kleurschema naar uw eigen smaak aan te passen.
Free Web Hosting