Realiseer professioneel een eigen portaal site

Voor affiliate marketing kunt u ook gebruik maken van de structuur die een startpagina website biedt. Een affiliate link plaatsen is niet anders dan het toevoegen van een reguliere link aan een dochterpagina. Gebruikt u een script, dan hoeft u zelf niets meer te bouwen in PHP voor het onderhouden van uw website. U plaatst ook binnen een handomdraai een affiliate banner op uw startpagina website

Op verschillende manieren kunt u gebruikmaken van het startpagina script. Wat ook fijn is, is dat u geen aparte mappen hoeft aan te maken voor de subdomeinen van uw website. Het tonen van de juiste dochterpagina is na het installeren van het script geen enkel probleem.U houdt de folderstructuur op uw webhosting pakket zo overzichtelijk met het script. Een korte tijd geleden is er een script uitgekomen waarmee u gemakkelijk uw eigen startpagina website bouwt. Bent u benieuwd geworden, kijk dan snel op Startpaginascript inloggen uitloggen. Er is bij de ontwikkeling van de programmeertaal PHP gebruikgemaakt. Deze taal wordt door het gros van de hostingproviders ondersteund.

U plaatst de bronbestanden in eerste instantie op uw webhostingpakket. Tijdens uw eerste bezoek aan de nieuwe website wordt de installatie gestart. De belangrijkste gegevens voor uw site geeft u tijdens de installatie op. Ook kunt u de database gegevens invoeren tijdens de installatie. De content van uw site wordt in deze database opgeslagen.

De webhosting voor een startpagina website is ook niet heel duur. De kosten zullen hooguit een paar tientjes per jaar zijn. Deze kosten zijn binnen zeer korte tijd weer terug te verdienen. Het plaatsen van affiliate links is een mogelijkheid. Daarnaast kunt u backlinks aan derden verkopen. Wilt u dit zelf programmeren? Het zal even duren om zelf een dergelijk PHP script te programmeren. Bij een reeds bestaand script heeft u de functie voor het verkopen van backlinks al erin zitten.
Free Web Hosting