FBME Bank Cyprus

Momenteel gaat het met de FBME bank in Tanzania en in Cyprus niet goed. Sinds 2014 is er sprake van bewindvoering. De bank heeft veel activiteiten gestaakt en sommige bedrijfsonderdelen zijn gesloten. Met een dagelijks limiet is het voor klanten mogelijk geld op te nemen.

Geldstromen zijn onnavolgbaar en FBME Bank trekt dubieuze klanten aan, blijkt uit een rapport van FinCEN. Te denken valt aan dubieuze klanten zoals criminelen en terroristen. Reden voor de centrale banken om FBME Bank onder bewind te plaatsen.

De sanctie heeft ervoor gezorgd dat mensen hun geld willen opnemen en er nauwelijks geld meer binnenkomt bij de bank. Logisch gevolg hiervan kan zijn dat FBME Bank straks helemaal gesloten wordt. Daar komt bij dat de klantenservice geen goede hulp biedt.

Het artikel FBME workers, administrator making progress in negotiations is interessant wanneer u meer over de situatie bij FBME Bank wilt weten. U kunt ook lezen wat u zou kunnen doen om zo spoedig mogelijk uw geld terug te krijgen.
Free Web Hosting