Wil je een advertentiewebsite runnen?

U kunt in dit artikel meer informatie vinden over een bepaald script waarmee een advertentie website is te realiseren. Een centrale beheeromgeving is een belangrijk onderdeel van het PHP script. Beheerderstaken kunnen heel eenvoudig uitgevoerd worden vanuit de beheerschermen. De inloggegevens voor uw beheeraccount kunt u gemakkelijk tijdens het installatieproces zelf kiezen.

U kunt de pagina Een eigen advertentie website maken doornemen wanneer u graag meer informatie over dit script wilt hebben. Een verwijzing naar het script zelf vindt u uiteraard ook op die pagina. Downloaden van het script is ook uiterst eenvoudig te doen. Het is uiterst eenvoudig om de files op de webserver te plaatsen. Na het plaatsen van de bestanden met FTP kunt u het installatieproces starten. De belangrijkste informatie rondom uw website kan eenvoudig via het installatieprogramma ingevuld worden.

Meer informatie over het advertentiescript kan worden geraadpleegd via de website van de aanbieder. De diverse mogelijkheden van het script kunt u vinden op de website van de aanbieder. Zo is het ook voor iemand zonder technische kennis mogelijk om gebruik van het script te maken. Ook als u weinig technisch inzicht heeft, is het script relatief makkelijk in te zetten.

Het is mogelijk om hosting bij het script af te sluiten wanneer u dat wenst. U kunt een direct te gebruiken SSL certificaat bij het script aanschaffen. Er kan per advertentie een website link en een telefoonnummer vermeld worden. Het is mogelijk om losse prijzen te vragen voor deze opties. Er zijn diverse betaalgateways in te zetten voor het ontvangen van betalingen.
Free Web Hosting