Het beginnen van je nieuwe startpagina website

Een eigen startpagina website starten kan aan de hand van de informatie op deze pagina. Een startpagina script geeft u de optie om een startpagina website te maken. Een startpagina script is niet duur. Waar het bij een startpagina vooral om gaat, zijn de links naar andere websites.

Voor linkbuilding kunnen startpagina’s dan verder uitstekend worden ingezet. De optie om de link op een pagina over hetzelfde thema te plaatsen, is er meestal. Middels het artikel Bouw uw eigen portaalsite kunt u informatie vinden over een startpagina script dat simpel is in het gebruik. De handelingen die nodig zijn om het startpaginascript aan de praat te krijgen, worden in de handleiding duidelijk omschreven.

De belangrijkste handelingen van de installatie zijn het kopiëren van de bronbestanden en het plaatsen van de database. Een apart PHP script maakt daarna voor u de database tabellen aan. Er wordt een beheerdersaccount gecreëerd door het script waarmee u de website kunt beheren.

Men kan zich via uw website registreren voor het beheer van een eigen startpagina. Hierbij mag men verder een subdomein kiezen. Er zit geen limiet aan het aantal startpagina’s dat uw website mag bevatten. U hoeft op uw webruimte geen mappen voor de subdomeinen te creëren. Het startpaginascript legt zelf de link tussen startpagina en subdomein. Een dochterpagina up-to-date maken kan erg simpel middels het beheerpaneel. Oude links kan men verwijderen en nieuwe links kunnen onbeperkt worden aangemaakt.

Wilt u geld verdienen met het startpaginascript? Het generen van inkomsten kan met het script op een aantal manieren. U kunt in eerste instantie links verkopen op uw website. Bezoekers kunnen op diverse wijzen betalen voor een link. Een andere mogelijkheid is het toevoegen van banners. U kunt bovendien affiliate banners toevoegen of een Google Adsense blokje.
Free Web Hosting