Je moderne portaalsite opzetten

Dit artikel bevat informatie omtrent een eigen startpagina website beginnen. Een startpagina script geeft u de mogelijkheid om een startpagina website te maken. Een kant en klaar startpaginascript is betaalbaar te verkrijgen. Waar het bij een startpagina hoofdzakelijk om gaat, zijn de links naar andere websites.

Een startpagina website is erg interessant voor linkbuilding. De links worden meestal geplaatst op een dochterpagina over een overeenkomstig thema. Over een startpagina script dat modern en betaalbaar is, kunt u lezen op Startpagina aanmaken. Het startpagina script is makkelijk te installeren op uw webruimte.

Het aanmaken van een database en het kopiëren van bestanden naar de server zijn de belangrijkste stappen. Een apart PHP script maakt daarna voor u de database tabellen aan. Er wordt een beheerdersaccount toegevoegd door het script waarmee u de website kunt beheren.

Men kan zich via uw website registreren voor het beheer van een eigen startpagina. Daarbij mag men bij een nieuwe startpagina tevens het subdomein van de startpagina kiezen. Zo kunnen er een onbeperkt aantal dochterpagina’s worden aangemaakt. Op de server hoeven geen mappen te worden toegevoegd voor subdomeinen. Het is zo dat het script zelf de koppeling tussen het opgevraagde subdomein en de juiste gegevens in de database kan leggen. Het script maakt het erg makkelijk om een dochterpagina aan te passen. Oude links kan men verwijderen en nieuwe links kunnen onbeperkt worden aangemaakt.

Wilt u geld verdienen met het startpaginascript? Het generen van inkomsten kan met het script op een aantal manieren. Het verkopen van backlinks via uw website is een mogelijkheid. Bezoekers kunnen op verschillende wijzen betalen voor een link. Ook zijn banners op een makkelijke slimme te plaatsen op uw website. Het is heel gemakkelijk om een affiliate banner te plaatsen.
Free Web Hosting