Betaalbaar een nieuwe portaalwebsite beheren

Ontplooit u linkbuilding activiteiten, dan is een startpagina website erg nuttig. Links kunnen op de website binnen rubrieken worden ingedeeld. Via het beheerpaneel kunnen per afzonderlijke startpagina de relevante zoektermen worden ingevuld. Dit zorgt ervoor dat het technische aspect van SEO door de website uit handen wordt genomen.

Er zijn een aantal Nederlandstalige websites waarop het aanmaken van een dochterpagina mogelijk is. Het samenstellen van een eigen startpagina kan op een groot aantal van dit soort sites zonder extra kosten. Het kan zijn dat u met bepaalde voorwaarden te maken heeft op een website. Houd dit goed in de gaten.

Het is jammer wanneer uw dochterpagina wordt verwijderd omdat u een dergelijke voorwaarde over het hoofd ziet. U kunt zoiets vermijden met behulp van uw eigen startpagina website. Hierover staat op Eigen startpagina meer informatie. Een startpagina website kan relatief eenvoudig met behulp van een PHP script worden opgezet. Met de voorwaarden van andere websites hoeft u dan geen rekening te houden. Het is prima te doen om online aan uw startpagina website te verdienen. Met het script kunnen er links op uw website worden verkocht. Als de bezoeker geen link terug kan plaatsen, kan hij betalen voor de link. Met name SEO bedrijven hebben vaak een budget voor aanmelding van zulke links. Het is dus ook nog mogelijk om geld aan een eigen startpagina website te verdienen.
Free Web Hosting