Wil je een eigen marktplaats runnen?

Online geld verdienen kan met een advertentie website. Zo kunt u gemakkelijk banners bovenaan de website weergeven. Ook is het mogelijk om rubrieken toe te voegen waarvoor adverteerders dienen te betalen wanneer een nieuwe advertentie wordt toegevoegd. Verder kunt u topadvertenties op uw advertentiewebsite aanbieden. Het voordeel van een topadvertentie is dat deze een tijd zichtbaar blijft bovenaan het advertentie overzicht.

Het beheren van een advertentie website is vrij eenvoudig. Een onderdeel van het script is het beheerpaneel, waarvoor u niets van de techniek hoeft te weten. Het is mogelijk om de kleuren van uw website volledig naar eigen wens aan te passen. En kunt u in het overzicht op uw voorpagina tussen de advertenties door banners toevoegen.

Neem Eigen advertentie site runnen door wanneer een kant en klaar script voor het maken van een advertentiewebsite u wel handig lijkt. Een bestaand script kopen heeft een aantal pluspunten. Er is in eerste instantie vaak al nagedacht over de issues die u bij het bouwen van een advertentie script gaat tegenkomen. Door niet zelf het script te schrijven, kiest u ook voor een tijdsbesparing.

U kunt in het allereerste scherm van het installatieprogramma een titel invullen voor de website, samen met gegevens voor de zoekmachines. U kunt met het tweede scherm de databaseconnectie instellen. En vervolgens kunt u zelf de inloggegevens voor uw beheerdersaccount kiezen in het 3e scherm van het installatiescript.
Free Web Hosting