Bouw een lijst van je favoriete websites

Favoriete sites kunt u heel gemakkelijk op uw website plaatsen. Het is daarbij mogelijk om de website per onderwerp in te richten. Favoriete bookmarks zijn toe te voegen in de categorieën die per dochterpagina toegevoegd kunnen worden. Op de verschillende dochterpagina’s kunt u meerdere rubrieken aanmaken, waarbij iedere rubriek een deelthema kan beslaan.

Zou u graag een PHP script gebruiken waarmee een startpagina website samengesteld kan worden? Het is verstandig om startpaginascript eens te lezen. De website van de aanbieder van een dergelijk script, staat ook in dat artikel vermeld. U kunt het script meteen op de website van de ontwikkelaar bieden.

Er zijn tevens teksten over ieder onderwerp aan de verschillende startpagina’s toe te voegen. Een speciale rubriek is bijvoorbeeld een RSS feed of een poll. Het laatste nieuws kunt u bijvoorbeeld met behulp van een RSS feed weergeven. U kunt zo een onbeperkt aantal dochterpagina’s aanmaken op uw startpagina website.

Heeft u betaald, dan ontvangt u een e-mail met een link waarmee de bestanden van het script opgehaald kunnen worden. U kopieert de bestanden heel makkelijk naar uw webhosting pakket. U kunt de installatie meteen beginnen wanneer de bestanden op de server zijn geplaatst. Binnen de diverse schermen van de installatie vult u de voor de website relevante gegevens in. Voorbeelden van zulke informatie zijn de websitetitel en de meta gegevens voor de zoekmachines. Tijdens het draaien van het installatieproces kunt u ook de username en het wachtwoord voor het beheerdersaccount invoeren. Op ieder ogenblik kunt u van dit administrator account gebruiken om aanpassingen te doen, waarmee u de website naar uw eigen smaak inricht.
Free Web Hosting