Start een webshop

Websites die wat meer vereisen dan enkele informatieve pagina’s, kunnen met de programmeertaal PHP eenvoudig worden ontwikkeld. U zou dan kunnen denken aan bijvoorbeeld een webshop. Het beheer van uw eigen webshop wordt vereenvoudigd met een CMS PHP scripts voor webshops. Het runnen van een webshop via een daarvoor bedoeld CMS script is relatief goedkoop. Dit is een groot pluspunt van het beginnen van een webwinkel.

U kunt op verschillende manieren extra inkomen genereren met uw eigen advertentie website. Enerzijds is bannerplaatsing een mogelijkheden voor het verdienen van extra geld. Anderzijds kunt u aan de aanvullende opties van een advertentieplaatsing geld verdienen.

Het zelf opstarten van een webwinkel is niet heel lastig te doen. In het artikel online webshop maken vindt u een verwijzing naar een bruikbaar script. Via de betreffende pagina is verder te navigeren naar een aanbieder van een PHP script waarmee een webshop te realiseren is. Middels een webwinkel kunt u gemakkelijk uw producten online verkopen. Daarbij is het mogelijk om uw klanten online te laten betalen. Aan de hand van de bestelling wordt een overzicht naar u per e-mail opgestuurd. Aan de hand van deze informatie kunt u de producten opsturen naar het juiste adres.

U kunt de tool binnen korte tijd aan de praat krijgen. De installatieprocedure wordt tijdens uw eerste bezoek aan de website geactiveerd. Daarin kunt u de globale gegevens van de website invoeren. De titel en de meta informatie kunt u bijvoorbeeld invoeren. Via het installatiescript zijn ook de gegevens voor de databaseverbinding in te voeren. Tevens kunt u een beheeraccount aanmaken. De gebruikersnaam en het wachtwoord geeft u tijdens de installatie op.
Free Web Hosting