Eigen startpagina met het startpagina script

Het zelf maken van een startpagina is niet moeilijk. Alles wat u ervoor hoeft te doen is aanmelden op een startpagina website. Registreren gaat via een registratieformulier. Na registratie krijgt u de mogelijkheid om een dochterpagina te registreren.

Doorgaans bestaat de startpagina uit een aantal kolommen. Hierin ziet u de verschillende rubrieken. Per link kiest u de best passende categorie. Het is soms ook toegestaan om een afbeelding of tekst te plaatsen. In sommige gevallen dient u een minimaal aantal links te hebben, anders wordt uw pagina na enige tijd verwijderd.

Uw dochterpagina kan u een extra zakcentje opleveren. Een tekst of een banner kan een affiliate link bevatten. Daarbij linkt u naar de producten van een bepaald bedrijf. Dat bedrijf betaalt u een vergoeding wanneer een bezoeker via uw link iets koopt. Er zijn verschillende platformen voor affiliate marketing. Daisycon en Tradedoubler zijn voorbeelden van goede platforms.

Eigen websites promoten wordt met een startpagina eenvoudig. Sommige mensen willen u betalen voor het plaatsen van een link naar hun website. Kijk echter wel uit met de focus op betaalde links leggen. Zoekmachines houden er niet van als voor veel links is betaald. Wanneer sprake is van veel betaalde links, wordt een website lager geplaatst.

Een mogelijkheid waar u vast niet bij stilstaat is het zelf beginnen van een startpagina site. Met de juiste tools is dat vrij gemakkelijk. De pagina Startpaginascript bevat hier meer informatie over. Er is een zogeheten startpagina script nodig. De kosten van het script en van hosting vallen over het algemeen mee.

Het startpagina script biedt bezoekers de mogelijkheid om hun eigen startpagina te beheren. Het is overigens niet verplicht om gebruikersregistratie toe te staan. Willen bezoekers een link op uw startpagina site? Linksuggesties kunnen via een speciaal formulier worden ingediend. Iedere dochterpagina is van dit formulier voorzien. U krijgt de volledige controle over de kleuren van uw startpagina-website. Hoe het technisch werkt, daar hoeft u zich niet druk om te maken. Zo kan iedereen zijn links plaatsen.

Free Web Hosting